7 Transformasi Wanita Gemuk Jadi Cantik, ‘Ex’ Mereka Terus Gigit Jari Menyesal Serta-Merta!!!

Hikayat Dunia

Memang menjadi impian setiap wanita untuk mahu kelihatan cantik dan mempunyai berat badan ideal. Tetapi disebabkan sukar mengawal nafsu makan, kadang-kadang mereka sukar untuk mengawal berat badan mereka.

Namun perubahan itu tidaklah mustahil, apabila mereka mula serius dengan amalan gaya hidup yang sihat, tentu usaha mereka akan membuahkan hasil.

Sekiranya anda ingin. kurus, mungkin anda boleh jadikan kisah-kisah mereka ini sebagai inspirasi.

Kepada pasangan yang selalu complain gf/isteri gemuk, support lah pasangan anda dalam usaha turun berat badan….jangan tau complain saja….

 

#1

Ianya mengambil masa kurang dari 9 tahun wanita ini menjadi seksi, kelihatan sangat berbeza dan sangat berbaloi usaha yang diambil sehingga bertahun-tahun lamanya.

#2

Wanita ini berjaya menurunkan berat badannya sebanyak 20 kilogram dalam tempoh satu tahun.

#3

Penurunan berat badan yang sangat ketara daripada berat 101kilogram sehingga 65kilogram (kehilangan 36 Kg) dalam tempoh kurang dari 2 tahun.

#4

Christine berjaya menghilangkan 79 kilogram dari berat badannya hasilnya dan beliau kini kelihatan sangat seksi dan luar biasa.

#5

Perubahan yang sangat drastik. Wanita ini mula bersukan sebanyak 4 hingga 5 kali seminggu, dan hasilnya beliau berjaya menghilangkan 77 kilogram.

#6

Wanita ini berhasil menurunkan berat badannya dari 135 kilogram menjadi 65 kilogram (penurunan 70 kilogram) hanya dalam tempoh 13 bulan.

#7

Wanita ini berjaya menurunkan 22 kilogram dan kini beliau nampak begitu berbeza denga penampilan yang sangat cantik dan berbeza.

Itu antara kisah kejayaan mereka yang mempunyai kesungguhan dan komitmen yang tinggi bagi mengubah cara hidup kepada yang sihat dan lebih baik. Jika mereka boleh tiada alasan bagi anda. Semoga anda juga boleh berjaya dan memberi inspirasi kepada yang lain.

 

Sumber : Pelbagai

Auto Draft
Hikayat Dunia
Telur Misteri. Apabila telur ini menetas, alangkah terkejut apabila melihat rupanya – rupanya…

Terdapat banyak spesies flora dan fauna di dalam dunia ini yang masih belum ditemui dan dikenali seperti telur yang dijumpai oleh pemuda ini di hutan. Pemuda ini menemui satu spesies unik yang berupa seperti telur burung yang aneh dan misteri. Dengan menyangka ia telur dari seekor burung, pemuda ini memerhati …

Hikayat Dunia
‘Memang Saya Akan Mengelak Kalau Nampak Dia’ – Jihan Pernah Kena ‘Sound Tepek’ Dengan Kak Zai..

Sebelum ini, tular di media sosial mengenai status yang telah dimuatnaik oleh pengkritik fesyen, Zaihani Mohd Zain yang mendapat pelbagai kecaman bukan sahaja dari netizen malah artis- artis di Malaysia. Walaubagaimanapun, pengkritik terbabit yang lebih dikenali sebagai Kak Zai telah memohon maaf kepada semua pihak. Menerusi temubualnya bersama Astro Gempak, …

Image result for selebriti yang pernah menjadi guru
Hikayat Dunia
6 Selebriti TOP Malaysia Ini Pernah Bergelar ‘CIKGU’! Pelakon Jelita No.3 Memang Tak Sangka Sangat!

Bergelar seorang pendidik adalah satu pekerjaan yang mulia kerana dapat membantu dan membimbing seseorang itu sehingga menjadi individu yang berjaya. Bersempena dengan sambutan Hari Guru yang disambut pada 16 Mei setiap tahun, berikut kami kongsikan selebriti yang pernah bergelar pendidik: 1. Ana Rafali Peserta Gema Gegar Vaganza ini merupakan seorang …

%d bloggers like this: