7 Transformasi Wanita Gemuk Jadi Cantik, ‘Ex’ Mereka Terus Gigit Jari Menyesal Serta-Merta!!!

Hikayat Dunia

Memang menjadi impian setiap wanita untuk mahu kelihatan cantik dan mempunyai berat badan ideal. Tetapi disebabkan sukar mengawal nafsu makan, kadang-kadang mereka sukar untuk mengawal berat badan mereka.

Namun perubahan itu tidaklah mustahil, apabila mereka mula serius dengan amalan gaya hidup yang sihat, tentu usaha mereka akan membuahkan hasil.

Sekiranya anda ingin. kurus, mungkin anda boleh jadikan kisah-kisah mereka ini sebagai inspirasi.

Kepada pasangan yang selalu complain gf/isteri gemuk, support lah pasangan anda dalam usaha turun berat badan….jangan tau complain saja….

 

#1

Ianya mengambil masa kurang dari 9 tahun wanita ini menjadi seksi, kelihatan sangat berbeza dan sangat berbaloi usaha yang diambil sehingga bertahun-tahun lamanya.

#2

Wanita ini berjaya menurunkan berat badannya sebanyak 20 kilogram dalam tempoh satu tahun.

#3

Penurunan berat badan yang sangat ketara daripada berat 101kilogram sehingga 65kilogram (kehilangan 36 Kg) dalam tempoh kurang dari 2 tahun.

#4

Christine berjaya menghilangkan 79 kilogram dari berat badannya hasilnya dan beliau kini kelihatan sangat seksi dan luar biasa.

#5

Perubahan yang sangat drastik. Wanita ini mula bersukan sebanyak 4 hingga 5 kali seminggu, dan hasilnya beliau berjaya menghilangkan 77 kilogram.

#6

Wanita ini berhasil menurunkan berat badannya dari 135 kilogram menjadi 65 kilogram (penurunan 70 kilogram) hanya dalam tempoh 13 bulan.

#7

Wanita ini berjaya menurunkan 22 kilogram dan kini beliau nampak begitu berbeza denga penampilan yang sangat cantik dan berbeza.

Itu antara kisah kejayaan mereka yang mempunyai kesungguhan dan komitmen yang tinggi bagi mengubah cara hidup kepada yang sihat dan lebih baik. Jika mereka boleh tiada alasan bagi anda. Semoga anda juga boleh berjaya dan memberi inspirasi kepada yang lain.

 

Sumber : Pelbagai

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: