Remaja Kini Ketakutan Untuk Bertemu Orang baru Kerana Pernah Dirogol oleh 21 Lelaki Sekaligus

Group of 21 Men Raped 13-Year-Old Girl, She's Too Traumatised to Meet People Now - WORLD OF BUZZ
Hikayat Dunia

(Gambar Hiasan) Kesucian kanak-kanak harus selalu dilindungi, tetapi sesetengah orang terlalu sakit di kepala untuk mempunyai akal sehat. Sekumpulan 21 lelaki baru-baru ini merogol seorang gadis berusia 13 tahun yang miskin di Sulawesi Selatan, Indonesia. Paling teruk, mereka melakukan akta yang mengerikan dua kali di dua lokasi berbeza! Insiden ini berlaku pada bulan Jun pada bulan Ramadhan tetapi kes itu hanya dilaporkan pada 11 Oktober 2017, The Star melaporkan.

Gadis miskin itu begitu trauma oleh episod-episod yang menakutkan bahawa dia kini mempunyai ketakutan terhadap orang secara umum.

Kepala Divisi Pemberdayaan Perempuan dan Perlindungan Anak (PPPA), Andi Fatmawati Syam, memberitahu akhbar pada 24 Oktober 2017, “Para korban takut bertemu dengan orang baru. Ketika kami datang menemuinya, hari Isnin, dia takut bertemu kami. Selepas kami menjelaskan identiti kami, dia bersetuju untuk berjumpa dengan kami. “Bukan sahaja dia takut bertemu orang baru, dia juga menjadi sangat sensitif dan dikhaskan. Ini amat jelas terutamanya semasa membincangkan trauma yang diteruskannya.

Bukan sahaja dia takut bertemu orang baru, dia juga menjadi sangat sensitif dan dikhaskan. Ini amat jelas terutamanya semasa membincangkan trauma yang diteruskannya. “Dia bercakap sangat sedikit. Setiap kali kita menyentuh insiden tragis, matanya tiba-tiba terjaga dengan air mata. Kita tidak dapat membawa diri kita untuk melihat keadaan yang dahsyat itu. ”

Gadis itu hanya dalam kelas pertama sekolah menengah pertama, tetapi dia telah diserang secara seksual oleh ramai lelaki berusia antara 13 dan 30 tahun. WTF. * mengeluh * Syukurlah, pihak berkuasa telah menangkap 14 orang lelaki itu. Baki 7 masih bebas tetapi polis juga mendapat identiti mereka.

Ketua Polis Luwu Adj Sr Comr Ahmad Yanuari Insan memberitahu akhbar itu, “Kami telah memperoleh identiti dari tujuh pelaku. Kami pasti mereka boleh ditahan dengan segera. ”

Nasib baik pihak berkuasa telah menangkap orang-orang yang mengerikan itu. Adalah malang bahawa gadis itu diseksa secara seksual pada usia muda dan muda. Walau bagaimanapun, kita harus ingat tidak menyalahkan mangsa. Orang-orang itu layak hukuman yang berat kerana perbuatan mereka yang kejam dan jahat. Semoga gadis itu dapat pulih dari pengalaman pahit yang trauma ini.

Sumber : WOB

 

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: