Inilah 7 Anak Selebriti Yang Comel Dan Sangat Terkenal Di Instagram..!

Hikayat Dunia

Semenjak dua menjak ini, makin ramai selebriti yang berkahwin dan mempunyai anak yang comel-comel belaka. Dah kalau namanya pun mak bapak diorang tu artis, mestilah aura popular tu pun melekat pada anak kan? Bila dah popular, ibu bapa pun turut buat akaun Instagram dan berduyun-duyun la peminat yang follow kerana nak tengok gelagat cute anak-anak mereka ni.

Jom kita lihat 7 pasangan anak selebriti yang comel dan mempunyai ramai follower di Instagram. Kalah follower mak bapak diorang tau!

 

1. Lara Alana

Sumber : Instagram

Sehingga setakat ini followers di Instagram anak Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya ni lah yang paling tinggi daripada anak-anak selebriti lain dengan 3.0 juta followers tau! Sipi-sipi je lagi nak kalahkan ayahnya sendiri yang mempunyai 3.5 juta followers. Wow femesnya Lara kan!

Lara ni sejak dari kecil lagi dah mendapat perhatian dari netizen dan sulu pernah ada rancangan televisyen khas tentang Lara je. Dek kerana disukai ramai, Lara telah dilantik menjadi duta pelbaga produk sehingga pendapatannya mencecah ribuan ringgit! Dengar cerita baru2 ni, Lara pun dah dapat surat daripada LHDN tau. Haa acaner tu? Hebat betul kecil-kecil dah kaya raya.

Sumber : Instagram

Sumber : Instagram

2. Yusuf Iskandar

Sumber : Instagram

Anak kepada pelakon Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini telah menjadi tumpuan netizen oleh kerana gelagatnya yang comel dan bijak berinteraksi dengan sesiapa yang dekat dengannya. Memiliki 2.2 juta followers, Hanis suka berkongsi tips tentang penjagaan Yusuf kepada peminat dan ibu muda yang baru mempunyai anak. Sama seperti Lara, Yusuf juga ada rancangannya sendiri yang bertajuk Hairul & Hanis Junior.

Sumber : Instagram

Sumber : Instagram

3. Aaisyah Dhia Rana

Sumber : Instagram

Kalau tengok anak comel Che Ta ni, rasa macam nak gigit-gigit je pipi tembamnya tu sebab comel sangat! Dah la comel, bijak pulak Aaisyah ni berkata-kata. Nak akai make up lah, nak makan ayam gorenglah. Yang paling tak boleh tahan, Ecah nak mintak jumpa Hero Malaya, Zul Arifin! Kemain Ecah ni tau!

Dengan mempunyai 1.1 juta followers, Instagram puteri kepada Zain Saidin ni memaparkan semua gambar-gambar on point dan cantik belaa. Almaklumlah Che Ta kan ada jurugambar peribadi…

Sumber : Instagram

Sumber : Instagram

4. Syeriv Samheizy

Sumber : Instagram

Sekacak bapanya, begitulah juga kacaknya Syeriv anak kepada pelakon Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin ni. Mempunyai 615000 followers, senyuman si comel ni boleh buat hati para wanita cair tau. Itu belum tengok lagi gaya rambutnya yang dah macam romeo Malaya tu. Patutlah ramai yang suka follow Steriv. Paling best bila gelagat bersahaj Syeriv dan ibu bapanya dimuat naik di Instagram. Budak kecil ni layan je perangai gila-gila Sam dan Syatilla!

Sumber : Instagram

Sumber : Instagram

5. Aubrey & Karl

Sumber : Instagram

Hasil perkongsian hidup Datuk Kaiser Gurmeet Harden dengan Datin Paduka Eina Azman ini telah melahirkan sepasang kembar lelaki dan perempuan bernama Aubrey dan Karl. Kecomelan pasangan adik beradik ini telah mendapat perhatian netizen yang geram tengok reaksi muka mereka yang lucu bila bergambar. Sehingga setakat ini, Aubrey dan Karl memiliki 459000 pengikut di Instagram.

Sumber : Instagram

Sumber : Instagram

6. Aqeef Anaki

Sumber : Instagram

Percaya atau tak, bayi kepada Amar Bahrin dan Amyra Rosli ni baru berusia lima bukan tapi followers Instagram peribadinya dah mencecah 259000 tau. Wow bleh tahan! Masa di awal kelahirannya, bengang jugak sebab Amyra Amar serng menutup wajah Aqeef dan tidak mahu menayangkan kepada umum kerana masih belum bersedia. Tapi semenjak gambar si kecil ini dimuat naik di Instagram, ramai yang teruja dan tak sabar-sabar nak tengk perkembangan bayi ini yang seterusnya.

Sumber : Instagram

Sumber : Instagram

7. Che Mad

Sumber : Instagram

Wajah ala-ala mat saleh Muhammad atau Che Mad iaitu anak kepada pasangan muda Farid Kamil dan Diana Danielle ini berjaya menarik perhatian netizen dengan mempunyai 234,000 followers di Instagram. Baru berusia lima tahun, Instagram Che Mad penuh dengan aktiviti sehariannya seperti melukis, bermain basikal dan menemani ibu bapanya bekerja. Che Mad juga ada bakat jadi model tau!

Sumber : Instagram

Sumber : Instagram

Comelkan ana-anak selebriti ni semua!

Sumber : lobakmerah

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: