Kanak-kanak Ini Keluar Rumah Dan Terus Lenyap..!! Selepas 3 Tahun Berlalu Ibu Malang Ini Menemui Anaknya Kembali, Dan Tak Sangka Keadaannya Parah Sebegini..!!

Kanak-kanak Ini Keluar Rumah dan Terus Menghilangkan Diri !! Selepas 3 Tahun Berlalu Ibu Malang Ini Menemui Anaknya Kembali ,, Tak Sangka Keadaannya Parah Sebegini !!
Hikayat Dunia

Ada sebuah keluarga yang dikaruniai oleh seorang anak laki-laki dan mereka hidup dengan bahagia. Tapi suatu hari, tidak disangka kejadian buruk ini menimpa keluarga kecil itu.

Anak ini sudah berumur 6 tahun dan suatu hari dia keluar rumah tanpa didampingi oleh orang tuanya. Sejak saat itu dia tidak pernah kembali ke rumah.

Menyadari anaknya hilang, ibunya menjadi sangat depresi. Dia menyalahkan dirinya sendiri karena tidak menjaga anaknya dengan baik. Dia dan suaminya terus mencari selama bertahun-tahun dan berharap dapat berkumpul kembali, tapi sayang hal ini belum dapat terwujud.

Tidak terasa 3 tahun sudah berlalu sejak kejadian itu, sang ibu sedang berjalan menyusuri sebuah jalan dan tiba-tiba dia mendengar ada seseorang yang berteriak memangilnya ibu. Dia reflek memalingkan kepalanya dan langsung tertegun. Dia melihat ada seorang pengemis yang badannya sangat kotor dan masih berteriak memanggilnya ibu.

Kanak-kanak Ini Keluar Rumah dan Terus Menghilangkan Diri !! Selepas 3 Tahun Berlalu Ibu Malang Ini Menemui Anaknya Kembali ,, Tak Sangka Keadaannya Parah Sebegini !!

Meskipun sudah berpisah selama 3 tahun tapi sang ibu tentu saja dapat mengenali bahwa pengemis itu adalah anaknya yang selama ini dia cari-cari.

Saat itu dia ragu dan malah mengatakan hal yang mengejutkan,”Kamu salah kenal orang, saya bukan ibu kamu.”

Setelah mengatakan itu sang ibu pun dengan teganya pergi meninggalkan anak itu tapi sang anak tetap berteriak,”Bu, aku anakmu bu! Kenapa ibu tidak mengenaliku?”

Melihat perlakuan ibunya yang seperti itu, membuat serangan psikologi bagi sang anak. Dia bahkan masih mengejar sang ibu dan memegang tangan ibunya sambil memohon.

Tidak disangka 10 hari kemudian, polisi berhasil menangkap sekelompok pelaku kriminal yang suka menculik dan memperdagangkan anak-anak.

Kanak-kanak Ini Keluar Rumah dan Terus Menghilangkan Diri !! Selepas 3 Tahun Berlalu Ibu Malang Ini Menemui Anaknya Kembali ,, Tak Sangka Keadaannya Parah Sebegini !!

Tentu saja hal ini sengaja dilakukan oleh sang ibu demi menyelamatkan anaknya. Pada hari itu dia sengaja berpura-pura tidak mengenal anaknya meskipun itu sangat menyayat hatinya. Dia berpikir pasti ada sekawanan orang yang mengontrol anaknya, jadi untuk menangkap geng itu dia harus mau tidak mau harus mengambil tindakan tersebut.

Sumber : MediaHijrah.com

Akhirnya anak tersebut bisa berkumpul kembali dengan kedua orang tuanya

 

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: