Kekejaman Pengasuh Taska Terbongkar Selepas Beberapa Keping Gambar Tersebar! Dipaksa Makan Najis Sendiri Dan Sampah.! Jangan Terkejut Lepas Tahu Di Mana Taska Ni..!

Hikayat Dunia

Kekejaman Pengasuh Taska TERBONGKAR Selepas Beberapa Keping Gambar TERSEBAR! Dipaksa Makan Najis Sendiri Dan Sampah! Jangan Terkejut Lepas Tahu Di Mana Taska Ni!

Kekejaman yang berlaku kepada sekumpulan kanak-kanak di sebuah taska terbongkar dengan tersebarnya beberapa keping gambar dimana kanak-kanak dipaksa makan najis sendiri, selain itu mereka juga telah di beri makan sampah! memang kurang ajar!

Kekejaman Pengasuh Taska TERBONGKAR Selepas Beberapa Keping Gambar TERSEBAR !!! | Kejam dan tidak ada belas kasihan, itulah yang berlaku kepada beberapa kanak-kanak taska yang didera oleh pengasuh mereka. Lebih menyayat hati apabila kanak-kanak malang berkenaan disuruh memakan najis sendiri.

Kekejaman yang dilakukan oleh pengasuh taska *** ***** ***** at Jalan Mutiara Singapura ini terbongkar dan diketahui umum apabila akaun WeChat yang bernama Singapore tong memuat naik beberapa keping gambar sebagai bukti kekejaman pengasuh taska berkenaan.

Sumber:- Eberita n STOMP

 

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: