Kutuk Anak Nora Danish Tidak Comel, Lihat Apa Respon Netizen Terhadap Wanita Ini..

Hikayat Dunia

Seperti kebanyakan anak selebriti yang lain, anak kedua Nora Danish iaitu Ney Ney turut sama mendapat perhatian netizen di laman sosial. Malah dari awal kelahiran, Nora sendiri telah berkongsi gambar comel si kecilnya itu di Instagram dan mendapat pujian ramai.

Terbaru seorang individu di Twitter telah memuatnaik status yang membuatkan ramai berang. Individu tersebut didakwa mempersoalkan kenapa anak Nora Danish tidak comel.

Kenapa anak Nora Danish tak comel

Gadis ini menerusi laman Twitternya menulis kenapa anak Nora Danish tidak comel sedangkan kedua ibu bapanya cantik dan kacak. Dia juga menyangka semua bayi dilahirkan comel tetapi anak Nora Danish tidak?

Sejurus status ini dimuatnaik, pelbagai kecaman diterima daripada netizen membuatkan individu ini memohon maaf dan memadam status.

Tweet dikecam

Mohon maaf & padam tweet

Gadis ini walaubagaimanapun telah mengakui kesilapan dan memohon maaf. Dia juga secara peribadi telah memohon maaf kepada Nora Danish dan Nedim Nazri menerusi Direct Message (DM) Instagram mereka.

Diharapkan perkara ini tidak berulang lagi kerana setiap bayi sememangnya dilahirkan suci dan comel. Betul tak?

Sumber : Twitter

 

Hikayat Dunia
“Handsomenya Macam Daddy Dia” – Walaupun Baru Berusia 7 Tahun, Ramai Puji Anak Lelaki Eizlan Yusof Kacak Macam Bapanya.

Pelakon Datuk Seri Eizlan Yusof sememangnya diketahui mempunyai wajah tampan meskipun usianya kini sudah mencecah 46 tahun. Sejak dari tahun 1990-an, ramai yang kagum dan juga memuji kekacakan aktor ini. Tak keterlaluan juga jika dikatakan makin lama makin berseri wajah Eizlan Yusof. Dalam pada itu, ramai yang tidak tahu Eizlan …

Hikayat Dunia
Inilah Sebab Sebenar Mengapa Eira Syazira Sekeluarga Mengambil Keputusan Berpindah Ke Jakarta..

Diam-diam ubi berisi, begitulah yang boleh diibaratkan aktiviti pelakon Eira Syazira. Menerusi penjelasannya baru-baru ini dalam sidang media, dia akan menetap di Jakarta bagi melebarkan lagi sayap di sana. Malah perkara tersebut turut mendapat sokongan suaminya, Azad Jasmin. “Biarpun suami dan anak-anak ikut serta, tetapi meninggalkan keluarga dan tanah air …

Hikayat Dunia
Kenapa Allahyarham Tan Sri P. Ramlee butakan watak ‘Kassim Selamat’? Rupanya ini sebab yang mengejutkan..!!

Hari ini genap usia 89 tahun hari kelahiran Seniman Agung, Allahyarham Tan Sri P. Ramlee yang terus dikenang dalam memberi sumbangan besar pada industri seni nusantara. Sama ada filem mahupun muzik, jasa P. Ramlee memang tidak perlu dipersoalkan. Malah, karyanya terus bersifat malar segar sehingga merentasi pelbagai generasi. Bagi peminat …

%d bloggers like this: