Ayah Nampak Pakej Yang Mencurigakan Ditinggalkan Di Depan Rumah. Dia Hubungi Polis Dan Polis Terkejut Apabila Membukanya!

Image result for Dad Calls 911 About Suspicious Package So Police Open It Up And Find Letters From Lovesick Woman
Hikayat Dunia

Sebuah keluarga di luar bandar Tennessee  terkejut apabila ternampak pakej yang mencurigakan telah ditinggalkan di jalan masuk ke rumah mereka.

Kotak kadbod 36-inci dilabel “Buka ASAP” di bahagian atas.

Keluarga itu dengan cepat menghubungi 911. Sesuatu yang tidak kena dirasakan olehnya: Pemilik rumah percaya bahawa ia kelihatan seperti hadiah Krismas, walaupun sudah terlalu awal untuk menjadi satu.

“Flap itu tidak terjejas,” kata RL Douglas, pengarah EMA Robertson County, kepada Inside Edition.

Skuad bom tiba di rumah. Pasukan memasukkan kamera video ke dalam pakej untuk mencari serbuk atau bom, tetapi apa yang mereka temukan membuatkan mereka terkejut pada mulanya dan akhirnya ketawa.

Di dalam kotak itu terdapat satu surat cinta dan beruang teddy. Ia berasal dari seorang wanita yang desperate mencari cinta dan cuba untuk menghubungi seorang kenalan yang dia temui di aplikasi dating Tinder. Apabila dia tidak dapat bertemu dengannya, dia hanya meninggalkan kotak di jalan masuk.

“Pada mulanya saya fikir ia adalah orang yang hanya bermain-main, tetapi pada dasarnya, itulah yang berlaku,” kata Douglas.

“Terdapat surat cinta – dua surat cinta – gambar seorang wanita yang berbaring di sungai, berpakaian, dan ini merupakan percubaan untuk menghubungi seorang lelaki yang ditemuinya di Tinder,” kata Pegawai Logan Abernathy. “Apabila dia tidak menghubunginya, dia meninggalkan barang-barang di jalan masuk.”

Polis menjejaki wanita itu, tetapi dia tidak dikenakan sebarang tuduhan.

Seperti kata pepatah hari ini, “Jika anda melihat sesuatu, katakan sesuatu,” jadi siapa yang boleh menyalahkan keluarga kerana berfikiran lebih baik selamat daripada menyesal kemudian?

 

Sumber : Little Things

 

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: