(BOCOR RAHSIA!!!) Lelaki Ini Kantoi Bercinta Dengan 4 Wanita Dan 1 Lelaki Di Instagram

Hikayat Dunia

Kita semua suka cerita romantis tentang pasangan yang mendapat happy ending. Walau bagaimanapun, kadang-kadang perkara tidak pergi seperti yang kita mahukan. Seperti saga epik Chloe Teo dan Ashley Owyong Min ini.

Chloe, seorang aktivis media sosial yang berpengaruh, mencatatkan pengalamannya dengan Min di laman blog Dayre pada 27 Disember.

Chloe pertama kali berkenalan dengan Ashley di aplikasi  Tinder sekitar setahun yang lalu. Pada masa itu, Chloe baru berpisah dengan lelaki lain. Selepas perpisahan itu, Ashley menghubungi Chloe lagi dan mereka memutuskan untuk bertemu.

Ashley mendakwa berkhidmat di Angkatan Bersenjata Singapura. Beliau juga mendakwa telah terlibat dalam misi Angkatan Khas Operasi dari semasa ke semasa. Walau bagaimanapun, kerana usia muda, lencana yang diperolehnya dalam gambar nampak seperti tidak sesuai.

Semuanya tampak indah dan manis, sehinggalah Ashley tiba-tiba meminta Chloe untuk hide semua post sosial media tentang hubungan mereka, dengan alasan dia tak nak hubungan mereka terlalu public . Chloe bersetuju.

Tidak lama kemudian, mereka pergi ke Boracay di Filipina untuk bercuti.

Semasa dalam perjalanan, Ashley mengambil video mengenai Chloe untuk share di Instagram. Percaya bahawa Ashley sudah bersedia untuk mengambil langkah seterusnya dan menjadikan hubungan mereka secara public, Chloe berkongsi video dan foto-foto Ashley yang lain di Instagramnya sendiri, dan di situ lah rahsia Ashley mula bocor….

Selepas post Insta disiarkan, Chloe menerima mesej daripada seseorang yang mendakwa sebagai teman wanita Ashley .

Apabila dia berhadapan dengan Ashley , dia mendakwa bahawa gadis ini adalah “kakak” kepadanya dan meminta Chloe untuk deactivate akaun Instagramnya. Chloe percaya kepadanya dan melakukannya dengan serta-merta. Walau bagaimanapun, dia masih dalam keraguan terhadap semua tingkah laku yang mencurigakan.

Chloe secara diam-diam mengaktifkan semula akaun Instagramnya dan bercakap kepada “kakak” Ashley untuk kepastian. Wanita tersebut menegaskan bahawa dia benar-benar adalah teman wanita Ashley . Chloe meminta bukti bahawa dia tidak berbohong dan menerima foto Ashley yang intim dengan wanita lain.

Apabila berhadapan dengannya lagi, Ashley mendakwa bahawa dia sebenarnya adalah bekas teman wanita yang “psiko” dan masih taksub untuk kembali kepadanya walaupun mereka telah berpisah.

Di tengah-tengah semua kekeliruan, Chloe makin menerima banyak mesej dari wanita lain yang mendakwa mereka adalah teman wanita Ashley juga, dan Ashley menipu mereka juga.

Chloe kini sudah memutuskan hubungannya dengan Ashley selepas empat bulan bersama , dan sesetengah perkara yang sukar difahami Chloe sebelum ini selama bersama Ashley kini makin jelas:

 

1. Chloe adalah ATM Ashley untuk Wang

“Sepanjang 4 bulan bersamanya, saya secara tidak sedar selalu membayar kos menaiki teksinya” dan walaupun setiap perjalanan adalah hanya $ 5/6, bila dikira balik, agak banyak saya sudah belanjakan untuknya.

 

2. Keluar Dating dengan Wanita Lain Selama Mereka Bersama

Dia beritahu saya dia bersama kawan bermain dart, walhal bersama teman wanita yang lain masa itu … Memberitahu saya dia perlu pergi ke sekolah tetapi sebenarnya tidak. Dia pergi ke Suntec untuk bermalam dengan teman wanita yang lain … Atau bagaimana dia terjebak di sekolah dan hanya boleh datang pada pukul 9 malam ketika, padahal semua tipu. Dia sebenarnya sibuk menghabiskan masa dengan salah satu daripada 3 teman wanita yang lain di luar. ”

3. Selain Teman Wanita, Ashley Juga Mempunyai Teman Lelaki

Saya dengan dia sendiri pun tidak mengambil gambar seperti itu. Saya berhadapan dengan Ashley dan dia memberitahu saya bahawa mereka hanya kawan baik … tapi kenapa mesti ada hastag #lovewins ?!! ”

 

4. Berbohong Mengenai Penglibatannya Dalam Satu Skandal Seks Webcam Masa Lalu

Dia telah berbohong dengan saya tentang masa lalu beliau semasa sekolah menengah, di mana dia dibuang sekolah kerana skandal seks webcam … ”

5. Sempat Mengurat Kawan Chloe Tinder Semasa Chloe Di Sebelahnya

“Saya percaya kawan saya, oleh itu saya meminta Ashley untuk log in akaun Tindernya depan saya, tapi dia kata terlupa password la, akaun dia yang kena godam lah, itu lah, ini lah…macam-macam alasan…

Menurut Chloe, “teman wanita” Ashley masih bersamanya, walaupun Chloe sendiri sudah bebas dari hubungan tipu tersebut, namun malangnya dia akhirnya percaya bahawa Chloe adalah” psikotik dan telah block Chloe di sosial media.

Chloe masih teringat kata-kata Ashry semasa dia baru mengajak Chloe keluar. “is there by chance i could go out with ya ?”

Saya berharap saya tidak menjawab ya pada masa itu. Dasar lelaki tak guna.”

 

Sumber : WOB

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: