[Gempar!!] Thomas Grant Gustin Pulang Ke Sabah Untuk Majlis Perkahwinan.. Siapa Wanita Kadazan Ini Yang Berjaya Menawan Hati Superhero ‘The Flash’ Tersebut..?!! (7 Gambar)

Hikayat Dunia

Siapa yang mengikuti watak superhero the Flash pasti mengenali siapa Thomas Grant Gustin. Siapa sangka gadis berdarah Sabah, Andrea Thoma mampu memikat hati hero berkenaan?

Difahamkan Gustin dan isterinya, Andrea Thoma berada di Sabah sejak 17 Disember yang lalu sebelum berangkat ke AS semalam.

Thoma pulang ke negeri asal ibunya bagi menyertai upacara perkahwinan tradisional masyarakat Kadazan di Kampung Kolopis Penampang yang dihadiri oleh keluarga dan kenalan rapat kedua-dua pasangan tersebut.

Walaupun dilahirkan dan dibesarkan di Ohio, AS, Thoma tahu serba sedikit tentang budaya dan adat resam Kadazan, bahkan boleh berbahasa Melayu dan Kadazan walaupun tidak fasih.

”Ibu saya kadang-kala akan bertutur dalam bahasa Kadazan dengan kami supaya kami tidak melupakan asal usul keluarga walaupun menjadi sebahagian daripada warga Amerika,” katanya.

Bahkan Thoma juga memberitahu bahawa mereka kerap pulang ke Sabah bagi memastikan mereka tidak terputus hubungan dengan warisan Borneo.

 

Malah kedua mempelai itu berhasrat untuk membeli tanah di Malaysia di masa kan datang.

Sumber Hangat.com

 

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: