Traffic Jem Gara2 Kanggaru Bertinju Di Tengah Jalan!

A driver on an Australian road has had his journey interrupted by a pair of sparring kangaroos
Hikayat Dunia

 

AUSTRALIA : Perjalanan beberapa pemandu sebuah jalan raya di Australia telah tersekat sementara diakibatkan oleh dua ekor kanggaru bertinju di tengah jalan.

Konflik pertarungan itu membuatkan lalu lintas berhenti apabila mereka masing2 menumbuk, menendang dan bergelut antara satu sama lain di tengah2 jalan.

Pergaduhan kanggaru tersebut itu siap diselang-seli dengan renungan tajam antara satu sama lain sambil meninju dan menerajang, masing-masing merancang langkah mereka yang seterusnya.

Trafik hanya dapat diteruskan semula setelah kedua2 ekor kanggaru tersebut menukar lokasi gelanggang mereka ke tepi jalan dan akhirnya ke belukar berhampiran.

Their fight is broken up with a few tense stare-downs between blows as they each plot their next move

Masih belum diketahui apa yang menyebabkan perselisihan antara dua kanggaru tersebut, dan siapa pemenangnya. Diharap kedua-dua kangaru tersebut dapat berdamai.

 

Sumber : daily.co.uk

 

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: