Budak 9 Tahun Jadi Gila Gara-Gara Setahun Jadi Pemuas Nafsu Bapa Sendiri!

Hikayat Dunia

BINATANG!!! Tiada lagi perkataan yang mampu menggambarkan betapa tidak bermoralnya kelakuan seorang lelaki Mohd M. Badrun yang sanggup menjadikan anak perempuannya berusia 9 tahun menjadi hamba seks sejak setahun lalu lapor Tribunal Surabaya.

Perbuatan M. Badrun terbongkar pertama kali ,selepas ibu kandung mangsa mendapati bahagian intim anaknya itu bengkak dan bernanah.

Selepas membuat pemeriksaan dihospital,ibu mangsa kemudian membuat laporan di balai polis terdekat.

Akibat dari kejadian itu mangsa  trauma dan mengalami masalah mental yang buruk,ibu mangsa menjelaskan keadaan anaknya  selepas kejadian itu cukup membimbangkan.

Mangsa dikatakan berada dalam keadaan teruk akibat trauma yang melampau sehingga tidak dapat lagi untuk bercakap dengan waras (gila)

Pihak polis Polrestabes Surabaya, Kompol Lily Djafar mengatakan bahawa suspek yang ditahan bulan lalu langsunf tidak menunjukkan tanda2 bersalah mahupun menyesal.

Katanya sejak 3 bulan terakhir,mangsa di rogol sebanyak 60 kali termasuk memaksa mangsa melakukan hubungan luar tabii hingga mangsa pernah demam teruk selama 2 hari.

Menurut suspek dia melakukan perbuatan terkutuk itu ketika isteri pergi keluar rumah untuk bekerja sebagai penjaga kedai runcit. Mangsa seringkali diugut akan didipukul dan di halau  jika memberitahu orang lain akan hal tersebut.

Atas perbuatannya Badrun bakal dijerat pasal 81 UU No. 35 yang berdepan hukuman penjara selama 20 tahun jika terbukti bersalah.

 

Sumber : myMetro

 

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: