Budak 9 Tahun Jadi Gila Gara-Gara Setahun Jadi Pemuas Nafsu Bapa Sendiri!

Hikayat Dunia

BINATANG!!! Tiada lagi perkataan yang mampu menggambarkan betapa tidak bermoralnya kelakuan seorang lelaki Mohd M. Badrun yang sanggup menjadikan anak perempuannya berusia 9 tahun menjadi hamba seks sejak setahun lalu lapor Tribunal Surabaya.

Perbuatan M. Badrun terbongkar pertama kali ,selepas ibu kandung mangsa mendapati bahagian intim anaknya itu bengkak dan bernanah.

Selepas membuat pemeriksaan dihospital,ibu mangsa kemudian membuat laporan di balai polis terdekat.

Akibat dari kejadian itu mangsa  trauma dan mengalami masalah mental yang buruk,ibu mangsa menjelaskan keadaan anaknya  selepas kejadian itu cukup membimbangkan.

Mangsa dikatakan berada dalam keadaan teruk akibat trauma yang melampau sehingga tidak dapat lagi untuk bercakap dengan waras (gila)

Pihak polis Polrestabes Surabaya, Kompol Lily Djafar mengatakan bahawa suspek yang ditahan bulan lalu langsunf tidak menunjukkan tanda2 bersalah mahupun menyesal.

Katanya sejak 3 bulan terakhir,mangsa di rogol sebanyak 60 kali termasuk memaksa mangsa melakukan hubungan luar tabii hingga mangsa pernah demam teruk selama 2 hari.

Menurut suspek dia melakukan perbuatan terkutuk itu ketika isteri pergi keluar rumah untuk bekerja sebagai penjaga kedai runcit. Mangsa seringkali diugut akan didipukul dan di halau  jika memberitahu orang lain akan hal tersebut.

Atas perbuatannya Badrun bakal dijerat pasal 81 UU No. 35 yang berdepan hukuman penjara selama 20 tahun jika terbukti bersalah.

 

Sumber : myMetro

 

Auto Draft
Hikayat Dunia
Telur Misteri. Apabila telur ini menetas, alangkah terkejut apabila melihat rupanya – rupanya…

Terdapat banyak spesies flora dan fauna di dalam dunia ini yang masih belum ditemui dan dikenali seperti telur yang dijumpai oleh pemuda ini di hutan. Pemuda ini menemui satu spesies unik yang berupa seperti telur burung yang aneh dan misteri. Dengan menyangka ia telur dari seekor burung, pemuda ini memerhati …

Hikayat Dunia
‘Memang Saya Akan Mengelak Kalau Nampak Dia’ – Jihan Pernah Kena ‘Sound Tepek’ Dengan Kak Zai..

Sebelum ini, tular di media sosial mengenai status yang telah dimuatnaik oleh pengkritik fesyen, Zaihani Mohd Zain yang mendapat pelbagai kecaman bukan sahaja dari netizen malah artis- artis di Malaysia. Walaubagaimanapun, pengkritik terbabit yang lebih dikenali sebagai Kak Zai telah memohon maaf kepada semua pihak. Menerusi temubualnya bersama Astro Gempak, …

Image result for selebriti yang pernah menjadi guru
Hikayat Dunia
6 Selebriti TOP Malaysia Ini Pernah Bergelar ‘CIKGU’! Pelakon Jelita No.3 Memang Tak Sangka Sangat!

Bergelar seorang pendidik adalah satu pekerjaan yang mulia kerana dapat membantu dan membimbing seseorang itu sehingga menjadi individu yang berjaya. Bersempena dengan sambutan Hari Guru yang disambut pada 16 Mei setiap tahun, berikut kami kongsikan selebriti yang pernah bergelar pendidik: 1. Ana Rafali Peserta Gema Gegar Vaganza ini merupakan seorang …

%d bloggers like this: