Seekor Anjing Basah Dan Kotor Tiba-Tiba Datang Ke Majlis Semasa Pasangan Ini Membaca Ikrar Perkahwinan, Apa Yang Dilakukannya Selepas Itu Amatlah Mengejutkan!!!

Hikayat Dunia

 

Marília dan Matheus pada mulanya merancang untuk mengadakan majlis perkahwinan di luar, Tetapi pasangan dari Brazil agak kecewa apabila hujan ribut membuatkan mereka terpaksa mengubah rancangan pada saat-saat akhir.

Ketika hujan lebat mula turun, pasangan itu terpaksa pindah ke dalam untuk meneruskan upacara perkahwinan mereka.

Ketika para tetamu mengambil tempat duduk mereka, seekor anjing liar dengan badan basah dan kaki berlumpur tiba-tiba muncul entah dari mana. Tetamu cuba menghalau anjing itu, dan pengiring lelaki membawa anjung itu ke luar.

Lagu korus perkahwinan mula dimainkan, pasangan pengantin bersedia untuk membaca ikrar, tapi mengejutkan, anjing itu datang lagi!

Sekali lagi, anjing itu dihalau kembali ke luar ke luar hujan oleh tetamu dan kakitangan majlis agar upacara dapat diteruskan . Tetapi ketika pasangan itu mula membaca ikrar perkahwinan mereka ,anjing itu datang lagi.

Anjing yang sedang kesejukan dan basah siap berbaring lagi untuk tidur siang di kain renda putih indah Marília. Cuma kali ini, anjing itu akhirnya telah memenangi hati semua orang. Mereka tidak tahan untuk melihatnya kembali kebasahan dalam hujan sekali lagi … terutamanya Marília, yang suka haiwan, tersentuh dengan tindakannya  dan akhirnya hanya membiarkan anjing itu berehat di gaunnya.

Hujan akhirnya berhenti, tetapi anjing itu dibiarkan berada di dalam. Apabila majlis tamat, Marília and Matheus cuba mencari anjing tu semula tapi dia sudah hilang dalam kegelapan malam. Pasangan itu tidak mengalah dan terus mencari anjing itu dan akhirnya berjaya menjumpainya.

Anjing itu yang dinamakan Snoop dibersihkan dan diberi makan serta kasih sayang yang tidak terhingga. Biarpun majlis perkahwinan impian mereka tidak berjalan seperti yang dirancangkan, tetapi Marília and Matheus telah mendapat ahli keluarga baru yang melambangkan kebahagiaan mereka.

 

Sumber: Little Things

Kredit Imej : Felipe Paludetto

 

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: