Ibu Ini Melahirkan Bayi Yang Meninggal dan Sudah Dikuburkan, Tapi Kemudian Mereka Menggali Semula dan Menemukan…

Hikayat Dunia

Di China ada kejadian yang sangat mengejutkan. Seorang wanita melahirkan bayinya pada usia yg hanya 6 bulan dan melahirkan bayi pramatang yang tiba-tiba meninggal dunia. Wanita itu kemudiannya segera dibawa ke hospital untuk dibantu, sementara bayi itu sudah di kubur di rumahnya.

Jadi inilah yang berlaku. Pasangan ini mempunyai anak perempuan berusia 7 tahun. Isterinya kemudian hamil anak kedua, tetapi kerana mereka miskin, mereka akhirnya tidak mempunyai duit untuk memeriksa kandungannya dengan doktor.

Sehingga suatu hari, ketika wanita ini membuat kerja, dia merasakan sakit perutnya dan berdarah. Dia segera mencari ibunya yang baru saja pulang dari kerja.

Kerana pendarahan itu, akhirnya wanita ini melahirkan bayi di rumahnya , tetapi anak yang dilahirkan ini nampaknya tidak bernafas lagi. Kerana pendarahan itu, mereka akhirnya memanggil ambulans dan membawa wanita itu ke hospital dan menganggap bayi itu mati lalu mengabaikannya.

Tiba di hospital, doktor bertanya semua keadaan. maka wanita itu mengatakan bahawa bayi itu sempat mengeluarkan suara .

Doktor dengan segera berkata bunyi itu adalah tanda bayinya masih hidup! Jadi mereka terus ke rumah wanita itu dan mendapati bahawa wanita itu telah menguburkan bayi itu di bawah pokok.

Akhirnya mereka menggali dan mendapati bahawa bayi itu masih hidup! Hanya badanya saja penuh dengan tanah dan darah. Akhirnya mereka membawa bayi ke hospital untuk mendapatkan bantuan.

Setelah pemeriksaan, bayi itu dilahirkan seberat 1.8 kilogram pada usia hanya 6 bulan. Kerana dia telah menjadi sejuk untuk masa yang lama, bayi ini sangat lemah, tetapi setelah dirawat, ternyata ia boleh diselamatkan.

Tetapi pasangan ini sangat miskin dan tidak mempunyai duit untuk menjaga anaknya. Sehingga akhirnya cerita mereka menyentuh hati ramai orang dan akhirnya Ada yang membantu pasangan ini untuk menjaga anaknya dan menyelamatkan bayi kecil ini yang merupakan Satu keajaiban!

Sumber : BS

 

 

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: