Wanita Ini Tak Pernah Mau Membuka Topengnya Selama 20 Tahun, Bahkan Suaminya Sendiri Tidak Tahu Bagaimana Rupa Dirinya! Puncanya Sungguh Mengejutkan Dan Membuat Suaminya Sedih!

Hikayat Dunia

 

Pasti orang-orang mesti kagum dengan siri TV “Lelaki bertopeng”, mereka datang dan pergi tanpa jejak.

Topeng hanya akan baru dibuka selepas menyelesaikan tugas.

Namun, di suatu tempat, ada seorang wanita “bertopeng”, tapi wanita bertopeng ini tidak sama dengan manusia bertopeng seperti yang disaksikan dalam TV series.

Selama 20 tahun, wanita ini tidak pernah membuka topengnya, adakah dia mempunyai misi khas?

Ia dikhabarkan bahawa wanita bertopeng ini, sama ada bekerja pada siang hari, atau tidur pada waktu malam, sepanjang hari selalu memakai topi hijau yang kelihatan hanya mata, hidung dan mulut. Suami wanita bertopeng berkata, “Selama 20 tahun isteri saya hidup dengan topeng, orang dari luar kampung selalu menganggap isteriku adalah raksasa, atau orang gila ketika bertemu dengannya.”

Suatu hari, suami wanita yang bertopeng itu bertujuan untuk melepas topeng isterinya, tetapi isterinya mengancam bunuh diri jika dia terus menolaknya, meninggalkan suaminya terkejut dan tidak melulu.

Akhirnya, selepas bertemu dengan keluarga wanita yang bertopeng itu, dia hanya mengatakan kebenaran. Rupa-rupanya dia takut pening dan kepala pusing seolah-olah mahu pingsan. Kepalanya tidak boleh terdedah kepada angin, karena pekerjaan suaminya tidak tetap, sehingga kehidupan keluarga semakin sulit, dan dia tidak ingin meningkatkan bebannya. Setelah mendengar penjelasan itu, suaminya segera menangis.

Dia tidak menyangka yang isterinya memakai topeng selama 20 tahun, kerana dia tidak mahu menambah beban. Walau bagaimanapun, suami berkata, tidak kira betapa sukarnya, dia akan cuba menyembuhkan isterinya, supaya dia boleh kembali hidup dengan normal. Semoga isteri dapat segera menyingkirkan topengnya dan hidup bahagia dengan suaminya.

 

Sumber: twgreatdaily
Kredit: erabaru.net

 

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: