[Menjijikkan!!!] Gagal Dapat Balik Deposit Rumah ,Penyewa Sengaja Letak Ikan Mati Sampai Ulat Membiak Untuk “Pedajal” Tuan Rumah.

Hikayat Dunia

Pasangan penyewa ini layak dinobatkan sebagai salah satu penyewa yang paling menjijikkan sepanjang masa!

Terdahulu pada bulan Mei, seorang tuan tanah di Guangxi, China menyewa rumahnya untuk pasangan asing. Kedua-dua pihak bersetuju bahawa tempoh sewa minimum adalah satu tahun.

Untuk lima bulan pertama, semuanya kelihatan baik-baik saja tetapi hanya bulan lepas, pasangan itu tiba-tiba memberitahu pemilik bahawa mereka ingin keluar dari rumah dan menuntut pemilik membayar balik deposit mereka.

Memandangkan mereka mempunyai persetujuan bahawa pasangan itu jelas melanggar, pemiliknya memutuskan untuk memegang deposit mereka. Pasangan itu tidak berpuas hati dengan ini dan memutuskan untuk membalas. Tidak lama kemudian, mereka berpindah tetapi meninggalkan sesuatu di belakang.

Tidak lama kemudian, jiran-jiran itu mula mengeluh tentang beberapa bau busuk serius yang datang dari unit itu. Bertindak atas aduan itu, tuan rumah pergi memeriksa rumahnya, dan meneka apa yang dia dapati.

Nampaknya pasangan itu memutuskan untuk mensabotaj rumah sebelum keluar. Jadi, mereka membeli beberapa ikan mati dan meletakkannya di wastafel, peti sejuk, pasu, almari, dan bahkan di siling!

Tidak lama kemudian, ulat-ulat mula membiak dengan cepat dan seluruh rumah diliputi bau busuk!

Peti sejuk itu penuh dengan ulat dan dia tidak mempunyai pilihan selain membuangnya. Mungkin bahagian yang paling menyedihkan ialah dia tidak dapat mencari sesiapa sahaja yang sanggup membersihkan rumah itu, kerana semua pembersih itu menolak kerja itu.

Bagi pasangan itu, mereka sudah lama pergi dan tidak dapat ditemui. Netizens telah marah dengan tingkah laku yang mengerikan dan menggesa pemiliknya membuat laporan polis.

“Jelas sekali mereka telah merosakkan harta benda anda, jadi anda mesti melaporkan kepada pihak berkuasa! Jangan biarkan mereka lari! “Kata seorang netizen yang berkenaan.

“Sila sebarkan mereka supaya tuan rumah yang lain dapat mencari mereka!” Kata pengguna Facebook yang lain.

Pasangan ini pastinya satu kejam; mari kita berharap mereka akan menerima balasan satu hari nanti…dasar pengotor…

Sumber : WOB

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: