Isteri Curi2 Tengok HP Suami, Terkejut Bila Dapati Suami Sebenarnya Langgan Pelacur!

Hikayat Dunia

 

Malangnya dan kasihan kepada wanita dari Singapura ini apabila mendapati yang suaminya memutuskan untuk meminta layanan pelacur daripada layanan intim darinya.

Pada 20 Oktober 2017, dia menemui beberapa mesej teks yang ditukar antara lelaki dan seorang pelacur. Mesej-mesej itu adalah dalam Mandarin tetapi di sini adalah terjemahan oleh STOMP perbualan mereka.

Suami:
“Hello, boleh bagi alamat? Berapa harga? Kawan saya yang bagi saya nombor kamu. Dia berkata kamu sangat hebat. “

Pekerja seks reply:
“Jenis perkhidmatan yang kami sediakan dan harga ada dinyatakan dengan jelas di laman web kami. Saya akan hantar alamat anda kemudian. “

Alamatnya terletak di Jurong West Street 81. Lelaki itu juga diarahkan untuk menghantar mesej kepadanya apabila dia tiba di tempat yang ditetapkan dan bukannya membuat panggilan telefon. Para wanita tidak mahu mengejutkan jiran-jirannya.

Malah mereka memberitahu dia untuk mengambil lif ke salah satu tingkat di bawah atau di atas tahap mereka, dan kemudian mengambil tangga ke unit mereka.

Isteri berusia 31 tahun mula berkongsi dengan media apabila dia perasan sesuatu yang pelik apabila suaminya sering keluar minum dengan kawan-kawan tetapi hanya pulang ke rumah pada keesokan harinya.

Apabila dia memeriksa telefonnya, dia sedih apabila sedar bahawa suaminya telah menipu padanya dan tidur dengan pelacur di tempat lain.

Selain itu, kadang kala suami pulang ke rumah mabuk, dia juga akan menderanya secara fizikal! Wanita malang ini berkongsi bahawa mereka telah bergaduh beberapa bulan yang lalu, yang mungkin menyebabkan ini.

Pasangan ini mempunyai 3 anak bersama. Walaupun suaminya memperlakukannya dengan sedemikian dan menipu padanya, dia bahkan tidak berfikir untuk meminta cerai. Sebaliknya, dia berharap bahawa suaminya akan berubah suatu hari nanti.

Sumber : WOB

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: