Isteri Curi2 Tengok HP Suami, Terkejut Bila Dapati Suami Sebenarnya Langgan Pelacur!

Hikayat Dunia

 

Malangnya dan kasihan kepada wanita dari Singapura ini apabila mendapati yang suaminya memutuskan untuk meminta layanan pelacur daripada layanan intim darinya.

Pada 20 Oktober 2017, dia menemui beberapa mesej teks yang ditukar antara lelaki dan seorang pelacur. Mesej-mesej itu adalah dalam Mandarin tetapi di sini adalah terjemahan oleh STOMP perbualan mereka.

Suami:
“Hello, boleh bagi alamat? Berapa harga? Kawan saya yang bagi saya nombor kamu. Dia berkata kamu sangat hebat. “

Pekerja seks reply:
“Jenis perkhidmatan yang kami sediakan dan harga ada dinyatakan dengan jelas di laman web kami. Saya akan hantar alamat anda kemudian. “

Alamatnya terletak di Jurong West Street 81. Lelaki itu juga diarahkan untuk menghantar mesej kepadanya apabila dia tiba di tempat yang ditetapkan dan bukannya membuat panggilan telefon. Para wanita tidak mahu mengejutkan jiran-jirannya.

Malah mereka memberitahu dia untuk mengambil lif ke salah satu tingkat di bawah atau di atas tahap mereka, dan kemudian mengambil tangga ke unit mereka.

Isteri berusia 31 tahun mula berkongsi dengan media apabila dia perasan sesuatu yang pelik apabila suaminya sering keluar minum dengan kawan-kawan tetapi hanya pulang ke rumah pada keesokan harinya.

Apabila dia memeriksa telefonnya, dia sedih apabila sedar bahawa suaminya telah menipu padanya dan tidur dengan pelacur di tempat lain.

Selain itu, kadang kala suami pulang ke rumah mabuk, dia juga akan menderanya secara fizikal! Wanita malang ini berkongsi bahawa mereka telah bergaduh beberapa bulan yang lalu, yang mungkin menyebabkan ini.

Pasangan ini mempunyai 3 anak bersama. Walaupun suaminya memperlakukannya dengan sedemikian dan menipu padanya, dia bahkan tidak berfikir untuk meminta cerai. Sebaliknya, dia berharap bahawa suaminya akan berubah suatu hari nanti.

Sumber : WOB

Hikayat Dunia
“Handsomenya Macam Daddy Dia” – Walaupun Baru Berusia 7 Tahun, Ramai Puji Anak Lelaki Eizlan Yusof Kacak Macam Bapanya.

Pelakon Datuk Seri Eizlan Yusof sememangnya diketahui mempunyai wajah tampan meskipun usianya kini sudah mencecah 46 tahun. Sejak dari tahun 1990-an, ramai yang kagum dan juga memuji kekacakan aktor ini. Tak keterlaluan juga jika dikatakan makin lama makin berseri wajah Eizlan Yusof. Dalam pada itu, ramai yang tidak tahu Eizlan …

Hikayat Dunia
Inilah Sebab Sebenar Mengapa Eira Syazira Sekeluarga Mengambil Keputusan Berpindah Ke Jakarta..

Diam-diam ubi berisi, begitulah yang boleh diibaratkan aktiviti pelakon Eira Syazira. Menerusi penjelasannya baru-baru ini dalam sidang media, dia akan menetap di Jakarta bagi melebarkan lagi sayap di sana. Malah perkara tersebut turut mendapat sokongan suaminya, Azad Jasmin. “Biarpun suami dan anak-anak ikut serta, tetapi meninggalkan keluarga dan tanah air …

Hikayat Dunia
Kenapa Allahyarham Tan Sri P. Ramlee butakan watak ‘Kassim Selamat’? Rupanya ini sebab yang mengejutkan..!!

Hari ini genap usia 89 tahun hari kelahiran Seniman Agung, Allahyarham Tan Sri P. Ramlee yang terus dikenang dalam memberi sumbangan besar pada industri seni nusantara. Sama ada filem mahupun muzik, jasa P. Ramlee memang tidak perlu dipersoalkan. Malah, karyanya terus bersifat malar segar sehingga merentasi pelbagai generasi. Bagi peminat …

%d bloggers like this: