Petani Jumpa Anak Kucing. Dan Rupa-rupanya Ini Bukan Sebarang Kucing….

Hikayat Dunia

Seorang petani di Russia menjumpai 4 ekor anak kucing di dalam kandangnya. Anak kucing berkenaan dilihat memang memerlukan bantuannya untuk terus hidup.

Tetapi, apa yang peliknya, ia langsung tidak kelihatan seperti anak kucing lain yang pernah dilihat oleh petani berkenaan.

Jadi, bagi mengenalpasti jenis bantuan yang sesuai untuk diberikan kepada anak kucing itu, petani tersebut bertindak dengan menghubungi Rizab Semula jadi Daursky, di mana anak kucing berkenaan disahkan bukanlah berasal daripada spesies yang biasa.

Ia dikenali sebagai kucing Pallas atau Manul, sejenis spesies yang jarang ditemui dan dikatakan berasal dari kawasan Asia Tengah.

Staf rizab berkenaan memutuskan untuk memeriksa sama ada 2 ibu kucing di pusat berkenaan mampu menyusukan anak kucing Pallas yang baru sahaja dilahirkan itu. Syukurlah, ibu kucing terbabit dapat menerima anak kucing Pallas dan melayannya tidak ubah seperti anak sendiri sehinggalah saat anak kucing itu perlu dilepaskan kembali ke habitat asalnya.

Sejak itu, kucing Pallas itu dikatakan berupaya untuk membiasakan diri di persekitaran asal mereka. Ia sungguh mengujakan!

 

Hensem kan kucing Pallas ni…dahlah nama macam brand kasut….

 

Sumber : EraBaru

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: