GADIS 24 TAHUN INI MELAKUKAN HUBUNGAN DENGAN RAMAI LELAKI LALU HAMIL, TAPI SEMASA BAYINYA LAHIR, DOKTOR TERKEJUT DAN HAMPIR PENGSAN !!!

Hikayat Dunia

 

Kata “bayi parasit” pasti pernah kamu dengar kan? Bayi parasit merupakan suatu kejadian aneh yang kemungkinan terjadinya hanya 1 dalamg 100 ribu. Biasanya bayi parasit boleh terjadi kerana turunan dari keluarga atau akibat dari melakukan hubungan seksual dengan cara yang salah.

Ah Lin adalah seorang gadis manja yang baru berusia 17 tahun. Kehidupannya sebenarnya sangat sederhana, pagi pergi sekolah, petang kerja sambilan, malam baru pulang. Namun, semenjak Ah Lin bekerja sambilan, ia pun bergaul dengan teman- teman kerja yang sudah lama terjun ke masyarakat. Pergaulan seperti ini membuatnya sangat sering bergonta-ganti pacar.

Ketika Ah Lin menginjak usia 24 tahun, ia pun menikah dengan kekasih yang baru saja dikasihinya, tak lama setelah itu Ah Lin pun hamil.

Hal ini tentunya merupakan kabar baik bagi Ah Lin dan keluarga, apalagi doktor mengatakan bahwa Ah Lin sedang mengandung bayi kembar.

Tapi setelah hari persalinan tiba, ternyata bayi yang dilahirkan hanya 1. Dokter pun terkejut bukan main, masa ia selama ini salah lihat? Akhirnya doktor pun kembali melakukan pemeriksaan lebih lanjut, dan ternyata hasil yang didapatkan adalah: terdapat bayi parasit di dalam tubuh bayi yang baru saja dilahirkan itu!

Untung saja teknologi pengobatan zaman sekarang sudah maju, bayi parasit tersebut masih boleh dikeluarkan dari tubuh sang bayi. Setelah menjalani perawatan beberapa waktu, keadaan bayi Ah Lin sudah stabil kembali.

Tahu akan hal ini, para sahabat Ah Lin pun memarahinya: Terjun di masyarakat harus sangat waspada dan berhikmat, jangan sampai “kesenangan sesaat” menghancurkan seluruh hidupmu!

Bagaimana menurutmu?

Sumber: Mama

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: