GADIS 24 TAHUN INI MELAKUKAN HUBUNGAN DENGAN RAMAI LELAKI LALU HAMIL, TAPI SEMASA BAYINYA LAHIR, DOKTOR TERKEJUT DAN HAMPIR PENGSAN !!!

Hikayat Dunia

 

Kata “bayi parasit” pasti pernah kamu dengar kan? Bayi parasit merupakan suatu kejadian aneh yang kemungkinan terjadinya hanya 1 dalamg 100 ribu. Biasanya bayi parasit boleh terjadi kerana turunan dari keluarga atau akibat dari melakukan hubungan seksual dengan cara yang salah.

Ah Lin adalah seorang gadis manja yang baru berusia 17 tahun. Kehidupannya sebenarnya sangat sederhana, pagi pergi sekolah, petang kerja sambilan, malam baru pulang. Namun, semenjak Ah Lin bekerja sambilan, ia pun bergaul dengan teman- teman kerja yang sudah lama terjun ke masyarakat. Pergaulan seperti ini membuatnya sangat sering bergonta-ganti pacar.

Ketika Ah Lin menginjak usia 24 tahun, ia pun menikah dengan kekasih yang baru saja dikasihinya, tak lama setelah itu Ah Lin pun hamil.

Hal ini tentunya merupakan kabar baik bagi Ah Lin dan keluarga, apalagi doktor mengatakan bahwa Ah Lin sedang mengandung bayi kembar.

Tapi setelah hari persalinan tiba, ternyata bayi yang dilahirkan hanya 1. Dokter pun terkejut bukan main, masa ia selama ini salah lihat? Akhirnya doktor pun kembali melakukan pemeriksaan lebih lanjut, dan ternyata hasil yang didapatkan adalah: terdapat bayi parasit di dalam tubuh bayi yang baru saja dilahirkan itu!

Untung saja teknologi pengobatan zaman sekarang sudah maju, bayi parasit tersebut masih boleh dikeluarkan dari tubuh sang bayi. Setelah menjalani perawatan beberapa waktu, keadaan bayi Ah Lin sudah stabil kembali.

Tahu akan hal ini, para sahabat Ah Lin pun memarahinya: Terjun di masyarakat harus sangat waspada dan berhikmat, jangan sampai “kesenangan sesaat” menghancurkan seluruh hidupmu!

Bagaimana menurutmu?

Sumber: Mama

Hikayat Dunia
“Handsomenya Macam Daddy Dia” – Walaupun Baru Berusia 7 Tahun, Ramai Puji Anak Lelaki Eizlan Yusof Kacak Macam Bapanya.

Pelakon Datuk Seri Eizlan Yusof sememangnya diketahui mempunyai wajah tampan meskipun usianya kini sudah mencecah 46 tahun. Sejak dari tahun 1990-an, ramai yang kagum dan juga memuji kekacakan aktor ini. Tak keterlaluan juga jika dikatakan makin lama makin berseri wajah Eizlan Yusof. Dalam pada itu, ramai yang tidak tahu Eizlan …

Hikayat Dunia
Inilah Sebab Sebenar Mengapa Eira Syazira Sekeluarga Mengambil Keputusan Berpindah Ke Jakarta..

Diam-diam ubi berisi, begitulah yang boleh diibaratkan aktiviti pelakon Eira Syazira. Menerusi penjelasannya baru-baru ini dalam sidang media, dia akan menetap di Jakarta bagi melebarkan lagi sayap di sana. Malah perkara tersebut turut mendapat sokongan suaminya, Azad Jasmin. “Biarpun suami dan anak-anak ikut serta, tetapi meninggalkan keluarga dan tanah air …

Hikayat Dunia
Kenapa Allahyarham Tan Sri P. Ramlee butakan watak ‘Kassim Selamat’? Rupanya ini sebab yang mengejutkan..!!

Hari ini genap usia 89 tahun hari kelahiran Seniman Agung, Allahyarham Tan Sri P. Ramlee yang terus dikenang dalam memberi sumbangan besar pada industri seni nusantara. Sama ada filem mahupun muzik, jasa P. Ramlee memang tidak perlu dipersoalkan. Malah, karyanya terus bersifat malar segar sehingga merentasi pelbagai generasi. Bagi peminat …

%d bloggers like this: