Hanya Kerana Beri Komen Di Media Sosial, Mangsa Dituang Ramen Panas Mendidih Oleh Rakan Serumah Sendiri!!!

Girl Gets Roasted on Internet by Roommate, Revenges by Pouring Hot Ramen on Her Face - WORLD OF BUZZ 2
Hikayat Dunia

Terdapat banyak cerita tentang rakan serumah dari neraka dan laporan baru-baru ini dari Korea Selatan pastinya menjadikannya dalam senarai. Hanya kerana beberapa komen negatif yang disiarkan di media sosial, seorang gadis berusia 21 tahun yang dikenal pasti sebagai Kim membalas dedam rakan sebiliknya yang berusia 26 tahun dengan menuang ramen panas mendidih di mukanya.

Girl Gets Roasted on Internet by Roommate, Revenges by Pouring Hot Ramen on Her Face - WORLD OF BUZZ

Korea Herald melaporkan bahawa pada 24 Oktober, Goo telah diserang dengan kejam oleh Kim selepas dia mendapati bahawa Goo dituduh membuat komen negatif  tentangnya di media sosial. Kim marah apabila dia melihat komen-komen itu dan masuk ke dalam bilik Goo dan menuang ramen dari periuk mendidih di Goo. Ketika Goo menjerit kesakitan, Kim mengancamnya dengan senjata dengan mengayunkannya ke wajah dan kakinya sambil mengatakan bahawa dia akan memotong tendon Achilles Goo. Mengerikan! Goo telah dikurung di biliknya sejam sementara serangan itu berlangsung.

Girl Pours Boiling Hot Ramen on Roommate's Face After Reading Negative Comments - WORLD OF BUZZ

 

Dia akhirnya berjaya melarikan diri dari biliknya dan meminta pertolongan dari salah seorang tetangganya manakala dia terluka. Dia dikejarkan ke hospital di mana doktor mengatakan bahawa dia mengalami luka bakar serius pada wajah dan kakinya. Goo, yang sedang dalam persediaan untuk perkahwinannya yang akan datang, kini perlu menjalani rawatan selama sekurang-kurangnya setahun. Dalam senario kes terburuk, dia mungkin perlu menjalani pemindahan kulit.

Girl Pours Boiling Hot Ramen on Roommate's Face After Reading Negative Comments - WORLD OF BUZZ 1

Bagaimanapun, selepas serangan tersebut, Kim siap berani untuk menghantar mesej kutukan ke Goo dan berpura-pura menjadi mangsa. Allkpop melaporkan bahawa teman lelaki Goo berkata, “Penyerang itu datang ke hospital pada hari kejadian dan mendakwa dia juga menjadi mangsa. Dia juga menghantar mesej kutukan kepada teman wanita saya pada hari berikutnya.

“Pada mulanya, polis menyiasat kes itu sebagai serangan bersama kerana mereka hanya mempunyai cerita Kim kerana mangsa itu” tidak dapat bercakap “. Mereka juga memberitahu kedua-dua wanita bahawa mereka harus mendamaikan dan mengatakan bahawa kedua-dua mereka bersalah. Dia tidak ditahan tetapi kerana polis mengalami ancaman hebat dari netizens, mereka memfailkan waran tangkap untuk Kim.

Kita  sememangnya berharap kita tidak pernah mendapat sebilik seperti itu. Harap Goo pulih segera dan dapat meneruskan perkahwinannya.

 

Sumber : Korea Herald

 

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: