Apakah Bulan Kelahiran Anda Dedahkan Mengenai Diri Anda? Ketahuinya Di Sini!

Image result for rahsia bulan kelahiran
Hikayat Dunia

 

Tarikh bulan anda dilahirkan boleh memberitahu banyak perkara mengenai keperibadian anda. Ia juga boleh menentukan jenis kebajikan yang akan anda usahakan. Pada asasnya, bulan kelahiran anda boleh menentukan apa yang anda suka dan apa yang anda tidak lakukan, dan ia boleh melukis gambaran yang luas mengenai keperibadian anda.

Jika anda mengambil serius astrologi, maka tidak ada keperluan untuk menekankan ramalan yang benar-benar tepat untuk kajian ini. Ia benar-benar dapat melihat corak dan minat tingkah laku anda.

Atribut yang diberikan kepada keperibadian seseorang dengan bulan kelahiran mereka boleh menjadi sangat sahih, dengan tahap ketepatan yang bersempadan dengan paranormal.

Cuba semak bulan kelahiran anda dan tentukan sendiri berapa banyaknya perkara ini benar.

1. Januari

Mereka yang dilahirkan pada bulan Januari cenderung menjadi agak keras kepala, kuat dan terlalu bersemangat. Mereka sentiasa mahu meninggikan mereka di sekeliling mereka, dan sentiasa bersedia untuk memberitahu orang lain mengapa mereka perlu lakukan, bagaimana untuk melakukannya dan mengapa.

2. Februari

Orang-orang dari bulan Februari cenderung mempunyai sisi arti terhadap keperibadian mereka, bersama-sama dengan beberapa kecerdasan. Mereka sangat sedar diri, dan boleh menjadi sedikit resah, dengan nota sampingan kehendak bebas. Kadang-kadang mereka kelihatan agak agresif, tetapi mereka mempunyai rentetan emosional dalam watak mereka.

3. Mac

Orang yang dilahirkan pada bulan Mac boleh mempunyai sedikit misteri, untuk compliment rasa malu mereka. Sisi altruistik mereka adalah paling nyata, kebanyakannya dalam kebaikan mereka terhadap kebanyakan orang di sekeliling mereka. Jika mereka mempercayai anda, mereka akan mengikut anda ke akhir dunia, tetapi jika anda memecahkan kepercayaan itu, selamat tinggal selama-lamanya.

4. April

Orang yang dilahirkan pada bulan April biasanya paling kurus, kuat dan sporty, dan sentiasa tergesa-gesa. Mereka berkembang di pusat perhatian, dan mempunyai sifat adventure yang selalu mendorong mereka ke arah usaha berisiko yang baru.

5. Mei

Orang yang hari lahirnya pada bulan Mei kelihatan bagus, dan kebanyakannya mempunyai imaginasi yang jelas. Ia adalah fantasi yang membimbing mereka dalam hidup dan dalam impian mereka.

6. Jun

Mereka yang dilahirkan pada bulan Jun boleh menjadi sangat emosi dan bersemangat tinggi. Mereka bercakap dengan suara lembut dan tenang, yang menjemput orang untuk mendengar apa yang mereka katakan.

7. Julai

Orang yang dilahirkan pada bulan Julai adalah biasanya orang-orang yang membawa kegembiraan dan ketawa kepada mana-mana syarikat, dan biasanya mempunyai personaliti yang benar dan kuat. Mereka sangat bersemangat tinggi dan penuh dengan kehidupan.

8. Ogos

Orang yang dilahirkan pada bulan Ogos secara amnya dianggap sebagai keseronokan dan menyeronokkan. Mereka juga diiktiraf sebagai pemimpin firma dan cenderung menjadi sangat bergaul.

9. September

Mereka yang dilahirkan pada bulan September adalah rajin, tetapi juga tidak malu untuk bercakap fikiran mereka. Mereka bertujuan untuk kesempurnaan dalam apa jua yang mereka lakukan, dengan itu mengharapkan dunia dan orang di sekeliling mereka menjadi sama.

10. Oktober

Kemerdekaan sangat penting bagi orang yang dilahirkan pada bulan Oktober. Mereka bersuara dan gembira berada di sekelilingnya. Memandangkan mereka dikenali sebagai estetika dengan hak mereka sendiri, mereka boleh berkomunikasi dengan mudah dan bersuara dengan sesiapa sahaja. Mereka bersemangat dan sentiasa berpandangan positif terhadap perkara-perkara.

11. November

Mereka yang dilahirkan pada bulan November boleh menjadi pahit dan misteri. Mereka boleh mencapai perkara yang hebat, tetapi hanya jika diilhamkan dengan cara yang betul. Walaupun mereka pantas dan lincah, mereka boleh memberi inspirasi kepada diri mereka sendiri dan mengelakkan meminta bantuan daripada sesiapa sahaja.

 

12. Disember

Disember adalah bulan kelahiran orang yang dinamik dan persuasif. Secara umumnya sangat menyeronokkan untuk berada di sekeliling, mereka juga menarik perhatian kepada diri sendiri apabila mereka berada dalam kumpulan. Mereka juga boleh menjadi sangat bangga dan tidak meluluskan apa-apa atau sesiapa sahaja yang menghadkan atau menahan mereka.

 

Sumber: providr

Auto Draft
Hikayat Dunia
Telur Misteri. Apabila telur ini menetas, alangkah terkejut apabila melihat rupanya – rupanya…

Terdapat banyak spesies flora dan fauna di dalam dunia ini yang masih belum ditemui dan dikenali seperti telur yang dijumpai oleh pemuda ini di hutan. Pemuda ini menemui satu spesies unik yang berupa seperti telur burung yang aneh dan misteri. Dengan menyangka ia telur dari seekor burung, pemuda ini memerhati …

Hikayat Dunia
‘Memang Saya Akan Mengelak Kalau Nampak Dia’ – Jihan Pernah Kena ‘Sound Tepek’ Dengan Kak Zai..

Sebelum ini, tular di media sosial mengenai status yang telah dimuatnaik oleh pengkritik fesyen, Zaihani Mohd Zain yang mendapat pelbagai kecaman bukan sahaja dari netizen malah artis- artis di Malaysia. Walaubagaimanapun, pengkritik terbabit yang lebih dikenali sebagai Kak Zai telah memohon maaf kepada semua pihak. Menerusi temubualnya bersama Astro Gempak, …

Image result for selebriti yang pernah menjadi guru
Hikayat Dunia
6 Selebriti TOP Malaysia Ini Pernah Bergelar ‘CIKGU’! Pelakon Jelita No.3 Memang Tak Sangka Sangat!

Bergelar seorang pendidik adalah satu pekerjaan yang mulia kerana dapat membantu dan membimbing seseorang itu sehingga menjadi individu yang berjaya. Bersempena dengan sambutan Hari Guru yang disambut pada 16 Mei setiap tahun, berikut kami kongsikan selebriti yang pernah bergelar pendidik: 1. Ana Rafali Peserta Gema Gegar Vaganza ini merupakan seorang …

%d bloggers like this: