Enggan Berpisah, Wanita Rogol Teman Lelaki – Dunia Sudah Terbalik!!!

Hikayat Dunia

Tidak di dapat menerima kenyataan yang hubungan mereka sudah berakhir,seorang wanita berusia 20 tahun sanggup merogol teman lelaki sendiri di kalimantan timur.

Lebih mengejutkan apabila wanita itu kini disahkan mengandung 4 bulan dan tidak diketahui siapa sebenar ayah bayi dalam kandungannya itu.

Menurut sumber lelaki berusia 26 tahun ditahan 3 hari lepas dengan dakwaan telah merogol mangsa pada mac lalu,namun selepas di siasat lebih mendalam suspek memberikan keterangan yang berlainan dengan surat repot yang di tulis oleh wanita yang kononya menjadi mangsa rogol hingga mengandung itu.

Pihak polis yang terus mengembangkan siasatan akhirnya mengetahui bahwa wanita itu bukan di rogol,malah sebaliknya.

Wanita awal 20 tahun berkenan mengaku dia melakukan semua itu kerana tertekan di tinggal kekasih yang dia cintai.

Dengan merogol mangsa, wanita itu berharap kekasih yang dikenalinya sejak dua tahun lalu akan bertanggung jawab jika mendapati dirinya hamil.

Namun selepas hamil,lelaki itu enggan bertenggung jawab kerana merasa dirinya di paksa,hal itu membuat suspek geram dan membuat satu repot polis dengan dakwaan mangsa rogol.

Bagaimanapun temberang wanita berkenan terbongkar selepas keterangan di ambil dari pihak lelaki.

Katanya dalam kejadian mac lalu,mangsa diberikan minuman sebelum tersedar didalam bilik hotel ke esokan harinya,mangsa juga mendedahkan bahwa dia kerap di ugut wanita itu akan menyebarkan video kejadian berkenan.

Kini pihak polis telah menahan wanita berusia 20 tahun itu bagi membantu siasatan lebih lajut.diketahui wanita itu juga sebelumnya pernah di tahan pada tahun lalu terlibat dalam kes pemakaian dadah.

Sumber : eberita

 

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: