Enggan Berpisah, Wanita Rogol Teman Lelaki – Dunia Sudah Terbalik!!!

Hikayat Dunia

Tidak di dapat menerima kenyataan yang hubungan mereka sudah berakhir,seorang wanita berusia 20 tahun sanggup merogol teman lelaki sendiri di kalimantan timur.

Lebih mengejutkan apabila wanita itu kini disahkan mengandung 4 bulan dan tidak diketahui siapa sebenar ayah bayi dalam kandungannya itu.

Menurut sumber lelaki berusia 26 tahun ditahan 3 hari lepas dengan dakwaan telah merogol mangsa pada mac lalu,namun selepas di siasat lebih mendalam suspek memberikan keterangan yang berlainan dengan surat repot yang di tulis oleh wanita yang kononya menjadi mangsa rogol hingga mengandung itu.

Pihak polis yang terus mengembangkan siasatan akhirnya mengetahui bahwa wanita itu bukan di rogol,malah sebaliknya.

Wanita awal 20 tahun berkenan mengaku dia melakukan semua itu kerana tertekan di tinggal kekasih yang dia cintai.

Dengan merogol mangsa, wanita itu berharap kekasih yang dikenalinya sejak dua tahun lalu akan bertanggung jawab jika mendapati dirinya hamil.

Namun selepas hamil,lelaki itu enggan bertenggung jawab kerana merasa dirinya di paksa,hal itu membuat suspek geram dan membuat satu repot polis dengan dakwaan mangsa rogol.

Bagaimanapun temberang wanita berkenan terbongkar selepas keterangan di ambil dari pihak lelaki.

Katanya dalam kejadian mac lalu,mangsa diberikan minuman sebelum tersedar didalam bilik hotel ke esokan harinya,mangsa juga mendedahkan bahwa dia kerap di ugut wanita itu akan menyebarkan video kejadian berkenan.

Kini pihak polis telah menahan wanita berusia 20 tahun itu bagi membantu siasatan lebih lajut.diketahui wanita itu juga sebelumnya pernah di tahan pada tahun lalu terlibat dalam kes pemakaian dadah.

Sumber : eberita

 

Hikayat Dunia
“Handsomenya Macam Daddy Dia” – Walaupun Baru Berusia 7 Tahun, Ramai Puji Anak Lelaki Eizlan Yusof Kacak Macam Bapanya.

Pelakon Datuk Seri Eizlan Yusof sememangnya diketahui mempunyai wajah tampan meskipun usianya kini sudah mencecah 46 tahun. Sejak dari tahun 1990-an, ramai yang kagum dan juga memuji kekacakan aktor ini. Tak keterlaluan juga jika dikatakan makin lama makin berseri wajah Eizlan Yusof. Dalam pada itu, ramai yang tidak tahu Eizlan …

Hikayat Dunia
Inilah Sebab Sebenar Mengapa Eira Syazira Sekeluarga Mengambil Keputusan Berpindah Ke Jakarta..

Diam-diam ubi berisi, begitulah yang boleh diibaratkan aktiviti pelakon Eira Syazira. Menerusi penjelasannya baru-baru ini dalam sidang media, dia akan menetap di Jakarta bagi melebarkan lagi sayap di sana. Malah perkara tersebut turut mendapat sokongan suaminya, Azad Jasmin. “Biarpun suami dan anak-anak ikut serta, tetapi meninggalkan keluarga dan tanah air …

Hikayat Dunia
Kenapa Allahyarham Tan Sri P. Ramlee butakan watak ‘Kassim Selamat’? Rupanya ini sebab yang mengejutkan..!!

Hari ini genap usia 89 tahun hari kelahiran Seniman Agung, Allahyarham Tan Sri P. Ramlee yang terus dikenang dalam memberi sumbangan besar pada industri seni nusantara. Sama ada filem mahupun muzik, jasa P. Ramlee memang tidak perlu dipersoalkan. Malah, karyanya terus bersifat malar segar sehingga merentasi pelbagai generasi. Bagi peminat …

%d bloggers like this: