GARA-GARA IMAM LUPA MATIKAN MIKROFON MASJID, TOPIK PERBUALAN IMAM & JAMAAH MASJID INI MENGGEMPARKAN PENDUDUK..

Hikayat Dunia

Siapa sangka, gurauan seorang imam di sebuah masjid di Malaysia dengan 3 jamaah lain dalam masjid menjadi tragedi yang cukup lucu.

Kejadian ini dikongsi oleh pengguna media sosial yang bernama Suppi. Dia berkata imam dan 3 lagi jamaah sedang bercakap tentang seorang janda apabila mikrofon di dalam masjid lupa dimatikan.

“Para jamaah di masjid xxx bercakap mengenai siapa yang lebih berhak mendapat janda yang cantik yang baru saja berpindah di kompleks perumahan, tetapi tolong mikrofon itu dimatikan dahulu kerana satu kampung tahu,” tulis akaun itu.

Menurutnya, tidak lama selepas itu mendengar teriakan seorang wanita sebelum mikrofon di masjid itu dimatikan.

Status yang dimuat naik itu menjadi perbualan hangat netizen. Salah seorang daripada mereka mendakwa berada di tempat kejadian.

Dia melihat isteri-isteri jamaah pergi ke lokasi untuk mengambil suami mereka.

“Aku berada di situ, bunyi hon kereta bukan main bising lagi dari luar masjid, ia mesti bini tok imam sudah sampai,” kata salah seorang netizen.

Di samping itu, katanya, ada juga ibu yang melemparkan topi keledar sambil menjerit memanggil nama suaminya.

“Sepertinya malam ini ramai pakcik perlu tidur di luar,” tulisnya lagi.

Tidak diketahui dengan jelas di mana kejadian memalukan itu berlaku. Bagaimanapun, menurut pemilik status itu peristiwa itu berlaku selepas solat maghrib.

ceritaorangkita

 

 

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: