Patut Kejar Perompak, Tapi Polis Wanita Ini Bantai Bercinta Dalam Kereta Patrol Pula!!!

Alamak ! Bukannya Kejar Perampok, Polwan Ini Malah Bercinta di Mobil Patroli, Videonya Bikin Geger
Hikayat Dunia

Polis perlu sentiasa bersedia apabila menjalankan tugas. Lebih-lebih lagi, dalam situasi yang tidak menentu, peranan polis sangat penting untuk menangani keadaan dengan serta-merta.

Untuk memudahkan untuk mengekalkan ketenteraman dan keselamatan, polis menurunkan pegawai rondaan yang bekerja bergantian. Matlamatnya ialah apabila terdapat kejadian yang tidak menentu, para pegawai yang sedang melakukan rondaan boleh segera meluncur ke tempat kejadian. Mereka juga dilengkapi kemudahan seperti motosikal atau kereta rondaan yang berkaitan dengan pengendali radio polis

Walau bagaimanapun, apa yang dilakukan oleh kedua-dua pihak polis itu sebaliknya membuat banyak orang bertambah tidak yakin.

Sekali lagi, video yang tersebar seorang pegawai polis yang ditangkap kamera sedang melakukan sesuatu yang tidak senonoh dengan rakan sekerjanya. Video itu diambil dari telefon bimbit ketika kedua-duanya bercinta di dalam kereta patrol mereka.

Malah, ketika mereka sedang asyik berhubungan intim, kedengaran radio polis sedang berkomunikasi memberi maklumat mengenai tindakan rompakan yang sedang berlaku berhampiran. Walau bagaimanapun, nampaknya mereka tidak peduli dan lebih suka meneruskan kegiatan intim mereka.

Tidak lama, tindakan jijik ini diketahui oleh Polis Santa Fe, Rosario, Argentina.
Pihak polis terus menjalankan siasatan. Dikutip dari Mirror, seorang anggota polis yang tidak bernama dilihat menarik tangannya dari bawah apabila operator radio berbunyi.

Jurucakap Jabatan Keselamatan Santa Fe di wilayah Rosario mengatakan bahawa Santa Fe Security Ministry mengesahkan bahawa video tersebut adalah sememangnya seorang pegawai polis yang sedang bertugas pada masa itu.

Masih tidak jelas bagaimana video itu dapat disebarkan kepada orang ramai. Walau bagaimanapun, Polis Santa Fe, Rosario, Argentina, mendakwa sedang menyiasat kesnya dengan teliti.

“Sehubungan dengan video di mana dua pegawai kelihatan berhubungan intim dalam kereta rondaan, kami telah memanggil kedua-dua untuk siasatan lanjut,” katanya.

Pihaknya juga mengutuk insiden ini kerana mereka harus melindungi rakyat tetapi sebaliknya pula yang berlaku.

Pada awal bulan lepas, sebuah video telah bertaburan di mana dua anggota polis wanita berpesta ganja.Salah seorang daripada mereka berkata, “Siapa yang mahu merokok ini? Ini adalah apa yang kita dapat dari seseorang yang kita tangkap dan cari.”

 

Sumber : Mirror

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: