Patut Kejar Perompak, Tapi Polis Wanita Ini Bantai Bercinta Dalam Kereta Patrol Pula!!!

Alamak ! Bukannya Kejar Perampok, Polwan Ini Malah Bercinta di Mobil Patroli, Videonya Bikin Geger
Hikayat Dunia

Polis perlu sentiasa bersedia apabila menjalankan tugas. Lebih-lebih lagi, dalam situasi yang tidak menentu, peranan polis sangat penting untuk menangani keadaan dengan serta-merta.

Untuk memudahkan untuk mengekalkan ketenteraman dan keselamatan, polis menurunkan pegawai rondaan yang bekerja bergantian. Matlamatnya ialah apabila terdapat kejadian yang tidak menentu, para pegawai yang sedang melakukan rondaan boleh segera meluncur ke tempat kejadian. Mereka juga dilengkapi kemudahan seperti motosikal atau kereta rondaan yang berkaitan dengan pengendali radio polis

Walau bagaimanapun, apa yang dilakukan oleh kedua-dua pihak polis itu sebaliknya membuat banyak orang bertambah tidak yakin.

Sekali lagi, video yang tersebar seorang pegawai polis yang ditangkap kamera sedang melakukan sesuatu yang tidak senonoh dengan rakan sekerjanya. Video itu diambil dari telefon bimbit ketika kedua-duanya bercinta di dalam kereta patrol mereka.

Malah, ketika mereka sedang asyik berhubungan intim, kedengaran radio polis sedang berkomunikasi memberi maklumat mengenai tindakan rompakan yang sedang berlaku berhampiran. Walau bagaimanapun, nampaknya mereka tidak peduli dan lebih suka meneruskan kegiatan intim mereka.

Tidak lama, tindakan jijik ini diketahui oleh Polis Santa Fe, Rosario, Argentina.
Pihak polis terus menjalankan siasatan. Dikutip dari Mirror, seorang anggota polis yang tidak bernama dilihat menarik tangannya dari bawah apabila operator radio berbunyi.

Jurucakap Jabatan Keselamatan Santa Fe di wilayah Rosario mengatakan bahawa Santa Fe Security Ministry mengesahkan bahawa video tersebut adalah sememangnya seorang pegawai polis yang sedang bertugas pada masa itu.

Masih tidak jelas bagaimana video itu dapat disebarkan kepada orang ramai. Walau bagaimanapun, Polis Santa Fe, Rosario, Argentina, mendakwa sedang menyiasat kesnya dengan teliti.

“Sehubungan dengan video di mana dua pegawai kelihatan berhubungan intim dalam kereta rondaan, kami telah memanggil kedua-dua untuk siasatan lanjut,” katanya.

Pihaknya juga mengutuk insiden ini kerana mereka harus melindungi rakyat tetapi sebaliknya pula yang berlaku.

Pada awal bulan lepas, sebuah video telah bertaburan di mana dua anggota polis wanita berpesta ganja.Salah seorang daripada mereka berkata, “Siapa yang mahu merokok ini? Ini adalah apa yang kita dapat dari seseorang yang kita tangkap dan cari.”

 

Sumber : Mirror

Auto Draft
Hikayat Dunia
Telur Misteri. Apabila telur ini menetas, alangkah terkejut apabila melihat rupanya – rupanya…

Terdapat banyak spesies flora dan fauna di dalam dunia ini yang masih belum ditemui dan dikenali seperti telur yang dijumpai oleh pemuda ini di hutan. Pemuda ini menemui satu spesies unik yang berupa seperti telur burung yang aneh dan misteri. Dengan menyangka ia telur dari seekor burung, pemuda ini memerhati …

Hikayat Dunia
‘Memang Saya Akan Mengelak Kalau Nampak Dia’ – Jihan Pernah Kena ‘Sound Tepek’ Dengan Kak Zai..

Sebelum ini, tular di media sosial mengenai status yang telah dimuatnaik oleh pengkritik fesyen, Zaihani Mohd Zain yang mendapat pelbagai kecaman bukan sahaja dari netizen malah artis- artis di Malaysia. Walaubagaimanapun, pengkritik terbabit yang lebih dikenali sebagai Kak Zai telah memohon maaf kepada semua pihak. Menerusi temubualnya bersama Astro Gempak, …

Image result for selebriti yang pernah menjadi guru
Hikayat Dunia
6 Selebriti TOP Malaysia Ini Pernah Bergelar ‘CIKGU’! Pelakon Jelita No.3 Memang Tak Sangka Sangat!

Bergelar seorang pendidik adalah satu pekerjaan yang mulia kerana dapat membantu dan membimbing seseorang itu sehingga menjadi individu yang berjaya. Bersempena dengan sambutan Hari Guru yang disambut pada 16 Mei setiap tahun, berikut kami kongsikan selebriti yang pernah bergelar pendidik: 1. Ana Rafali Peserta Gema Gegar Vaganza ini merupakan seorang …

%d bloggers like this: