[Kisah Benar Yang Menyayat Hati!!!] Gadis ditangkap, dikurung selama 4 tahun dan dirogol lebih daripada 43,000 kali.

Hikayat Dunia

 

Pemerdagangan manusia adalah jenayah yang amat mengerikan yang mengorbankan ribuan kanak-kanak di seluruh dunia setiap tahun.

Di Mexico, kisah Karla Jacinto, seorang wanita muda yang mendakwa telah dirogol lebih daripada 43,000 kali, terutama menonjol.

Pada umur 12 tahun, Karla tinggal bersama keluarga yang sangat tidak berfungsi, di mana dia telah didera dan dilayan teruk buruk oleh seorang saudara sejak dia berumur lima tahun.

Suatu hari sambil menunggu beberapa kawan, seorang kanak2 yang menjual gula-gula mendekati dia dan memberitahunya bahawa ada orang ingin menghantar beberapa gula-gula sebagai hadiah, katanya kepada CNN.

Kesilapan hidupnya

Orang yang tidak dikenali, yang berumur 22 tahun, mula bercakap dengannya dan memberitahu bahawa dia juga pernah didera. Beliau nampak seperti seorang yang penyayang dan baik hati dan dia mempercayainya. Individu itu tidak lama berjaya meyakinkannya untuk melarikan diri dengannya.

Dia mendapat peluang besar pada suatu hari ketika ibu Karla menguncinya satu malam untuk tiba di rumah sedikit terlambat. Pergi dengan dia sudah pasti kesilapan yang paling teruk dalam hidup Karla. Lelaki itu adalah seorang bapak ayam, yang membawanya ke bandar Tenancingo, sebuah bandar yang dibina di atas pemerdagangan seks.

‘Saya tidak pernah berehat’

Selama empat tahun, Karla terpaksa berkhidmat kepada pelanggan dari pukul 10 pagi hingga tengah malam, tujuh hari seminggu, tanpa rehat. Jika dia enggan, dia mengancam untuk membunuh ibunya. Jenazahnya menyalahgunakan kejamnya dan membiarkannya mengandung. Pada usia 15 tahun, Karla melahirkan seorang anak perempuan, yang diambil oleh penangkapnya dan mengancam untuk membunuh anaknya jika dia tidak terus bekerja.

Karla berkata dia terpaksa memberi perkhidmatan kepada kira-kira 30 pelanggan sehari dan menganggarkan dia telah dirogol kira-kira 43,200 kali selama empat tahun yang dahsyat ini.

Kenapa dia tidak cuba melarikan diri atau cuba melaporkannya? Suatu hari, dia menjelaskan, polis datang ke tempat dia bekerja, melemparkan semua pelanggan dan kira-kira 30 ejen tinggal bersamanya.

Buat seketika, dia menganggap masalahnya sudah berakhir dan mereka akan menyelamatkannya, tetapi para ejen meletakkannya di dalam bilik dan mula mengambil gambar mereka dalam keadaan mengaibkan.

Karla berkata mereka tidak peduli bahawa mereka adalah anak-anak di bawah umur; sesetengah daripada mereka hanya berusia 10 tahun, gadis yang menangis. Ejen mengancam untuk menghantar gambar kepada keluarga mereka jika mereka memberitahu sesiapa.

Membantu wanita lain

Seolah-olah itu tidak mencukupi, dia berkata, ramai pelanggannya adalah ahli politik dan juga para imam. Tiada sesiapa yang boleh untuk dia minta pertolongan.

Nasib baik, pada usia 16 tahun, Karla diselamatkan semasa operasi menentang pemerdagangan seks dan hari ini, dia berdedikasi untuk membantu wanita muda lain yang mengalami kesukaran yang sama dengannya.

Beliau berkata pada usia 23 tahun hidupnya berada dalam bahaya yang serius kerana masa lalu dan apa yang dia saksikan dan berpengalaman. Tetapi dia terus bekerjasama dengan organisasi yang membantunya selepas menyelamatkannya.

Dia telah menceritakan kisahnya kepada Pope Francis di Vatican, serta Kongres Amerika Syarikat.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai cerita Karla dalam video ini:

You can learn more about Karla’s story in this video:

 

Tragedi di sini adalah bahawa kes Karla bukanlah kejadian baru; hampir dua juta kanak-kanak menjadi mangsa pemerdagangan manusia di seluruh dunia.

Ini mesti berhenti! Karla adalah wanita yang sangat kuat dan berani. Kongsi cerita ini untuk membantu memberi kesedaran tentang keadaan dahsyat yang dialami oleh kanak-kanak ini.

Sumber Newsner.

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: