Bakal isterinya meninggal dunia secara tiba2 – seminggu selepas kematian, dia memeriksa henpon arwah dan terkejut melihat gambar yang tersembunyi di dalam!!!

Hikayat Dunia

Michelle dan John adalah teman sejak dari sekolah tinggi lagi, dan pada usia 31 tahun dan 30 tahun, mereka masih lagi sangat mencintai satu sama lain

Tetapi sedihnya keadaan menjadi gelap ketika Michelle jatuh sakit dan tiba-tiba meninggal dunia. Seluruh dunia John menjadi tunggang terbalik.

Seminggu selepas kematiannya, dia membuka telefon bimbit arwah bakal isterinya , dan menjumpai gambar yang membuatnya terus menangis.

 

Dikatakan bahawa cinta sejati tidak pernah mati, dan sepertinya kes bagi John Polo dan Michelle – kesukaan sekolah tinggi yang saling menemukan sekali lagi sebagai orang dewasa. Sesuatu daripada filem romantis.

Tahun 2013 adalah tahun apabila mereka memutuskan untuk berkahwin dan menyatakan cinta mereka satu sama lain. Tetapi hari perkahwinan mereka bermimpi tidak pernah berlaku.

Pada tahun yang sama, doktor memberitahu Michelle bahawa dia mempunyai kanser yang tidak biasa dan teruk. Apabila penyakit itu tersebar pada tahun 2015, pasangan itu mula menghitung hari mereka, dan oleh itu memutuskan untuk merancang perkahwinan besar yang selalu mereka impikan, laporan The Daily Mail.

Tetapi sayangnya, dua minggu sebelum hari pernikahan, Michelle meninggal dunia – meninggalkan John dalam keadaan terkejut kerana begitu cepat penyakitnya telah menamatkan hidupnya.

Hanya satu minggu selepas kematian Michelle yang sayangnya, John meletakkan di atas katil satu hari dan mengumpulkan keberanian yang cukup untuk melihat melalui telefon isterinya yang tersayang.

Itulah ketika dia melihat gambar yang membuat hatinya pukulan bahkan lebih daripada itu.

“Saya gembira dan sedih pada masa yang sama, tetapi jika saya terpaksa memilih satu emosi untuk menerangkan bagaimana perasaan saya apabila saya melihatnya, ianya adalah perasaan bangga ,” katanya kepada Daily Mail. “Saya berasa bangga dia adalah isteri saya.”

Di telefonnya, ada gambar yang Michelle tidak pernah tunjukkan kepadanya. Satu gambar yang dengan wajah gembira memakai gaun pengantin sebagai penyataan yang dia akan berkahwin dengan John.

“Itu isteri saya. Dalam gaun perkahwinannya, “John menulis dalam jawatan emosional di halaman Facebooknya. ‘Gaun pengantin yang saya tidak pernah jumpa dia.”

Post yang diiringi oleh gambar itu sendiri, dipaparkan di laman Facebook John dicipta bernama ‘Better Not Bitter Widower’. Satu halaman baginya untuk memproses kesedihannya serta cara untuk menghormati arwah isterinya.

Kita mungkin kehilangan yang kita sayang tetapi cinta sejati dan kasih sayang tetap akan kekal selamanya.

 

Sumber: Newsner

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: