Yusuf Nak ‘Ngurat’ Siti Aafiyah ? Terkedu Baca Respon Abang Aafiyah..

Hikayat Dunia

Selepas kelahiran Siti Aafiyah yang tersangatlah comel si pipi merah ni, maka ramai lah mak-mak yang berangan nak jodohkan anak mereka dengan Aafiyah kan.

Tapi yang specialnya Yusuf Iskandar menjadi yang paling bertuah bila Dato’ Sri Siti Nurhaliza ada meninggalkan komen pada gambar Yusuf dengan menulis, ” Alolo, handsomenya bakal menantu nih!”. 

Walaupun Siti komen pada gambar tu sebelum beliau hamil lagi, tapi seakan -akan tahu yang bakal lahir adalah bayi perempuan.

yusuf nak 'ngurat' siti aafiyah ? tengok respon abang aafiyah

Bukan itu sahaja, komen Yusuf pada gambar Aafiyah juga mengundang komen netizen yang menganggap ia comel dan mendoakan mereka. Amboi!

yusuf nak 'ngurat' siti aafiyah ? tengok respon abang aafiyah

Tapi memandangkan Aafiyah mempunyai ramai abang dan salah seorang abangnya telah bersuara!

Salah seorang abang Aafiyah iaitu Aazief Khalid sudah bersuara di Twitter dengan “Issa no from me”

Seorang abang pastinya akan lakukan sebaik mungkin untuk melindungi adik perempuan mereka.

yusuf nak 'ngurat' siti aafiyah ? tengok respon abang aafiyah

Berhati-hatilah sesiapa yang bakal mencuba untuk mengurat Aafiyah lepas ni okay ? Abang dah datang hehehe

yusuf nak 'ngurat' siti aafiyah ? tengok respon abang aafiyah

Sumber: Astro Awani dan Twitter @aaziefkhalid

Kredit; era.je / beritasteady

 

budak hampir kemalangan
Hikayat Dunia
Seorang Ibu Tidak Sedar Anaknya Tercampak KELUAR..

Kecuaian pasangan suami isteri yang tidak menyedari bayi mereka tercampak keluar dari kereta mengundang pelbagai reaksi netizen di media sosial, lapor Daily Mail. Dalam kejadian yang berlaku pada 20 April lalu di Changzhou, wilayah Jiangsu juga dirakam kamera litar tertutup (CCTV). Bayi berusia 10 bulan yang diletakkan di car seat …

Hikayat Dunia
Rahsia Turun 16KG Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja..!

Turun berat badan 16kg dalam masa satu bulan? Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim. Tidak sanggup lagi melihat diri yang rendah tapi gempal dia nekad membuat perubahan. Semoga perkongsian ini jadi Inspirasi untuk anda yang dalam usaha menguruskan badan. Hai girls. Hari …

Hikayat Dunia
Ramai Tidak Akan Percaya Dengan Apa Yang Dilihat, Inilah Pemandu Yang Mempunyai Skill Tahap Dewa..!

Wow.. wow..!! Hebat betul lar brader nie dapat buat cam ni. Tidak takut jatuh ker?Sedikit info mengenai pemandu lori: Pemandu lori merupakan mereka yang menyediakan perkhidmatan penting kepada masyarakat perindustrian dengan mengangkut barangan siap dan bahan mentah ke atas tanah, biasanya ke dan dari pusat pengilangan, pusat runcit dan pengedaran. …

%d bloggers like this: